Airport service

Airport service nodig?

Vakantie Verhuur Indonesia weet als geen ander dat de aankomst na een lange vlucht op een (onbekende) luchthaven als lastig kan worden ervaren en biedt u graag de onderstaande airport service aan.

– Alleen ophalen of alleen wegbrengen
– Retour, ophalen en weer terug brengen

Deze airport service wordt uitgevoerd in samenwerking met Vakantie Verhuur Indonesia partner service. Wij staan duidelijk opgesteld op het vliegveld bij uw aankomst en zullen u ter plaatse ondersteunen.

Omdat de chauffeur weet waar u moet zijn hoeft u zich geen zorgen te maken dat u niet op uw adres of met veel vertraging op uw adres aankomt. Een comfortabel en airconditioned vervoersmiddel brengt u naar uw vakantieverblijf waar u kennis zult maken met de eigenaar of woningbeheerder van de villa die u de sleutels van de woning zal overhandigen.

Bij een retourservice komt het vervoermiddel u ook weer tijdig ophalen vanaf uw vakantiewoning (kan ook een andere VVI woning zijn dan woning bij aankomst door bijvoorbeeld een rondreis) en brengt u op tijd naar het vliegveld.

De reservering en betaling is altijd vooraf. Bij aankomst heeft u dus geen contant geld nodig.

De prijs is op aanvraag en gebaseerd op uw keuze; privé of de mogelijkheid dat in het vervoermiddel nog andere mensen meerijden die op dezelfde route verblijven.

Het alternatief is dat u zelf een taxi organiseert op een airport en afrekent bij het taxi bureau of zelf een prijs onderhandeld met een chauffeur. Er staan altijd voldoende taxi chauffeurs bij aankomst van de vliegtuigen. De actuele prijs kunnen wij niet aangeven, dat is afhankelijk van de chauffeur, tijd en uw vakantie locatie.

U dient dan wel contant Indonesische Roepia’s bij u te hebben.

 

Hoe werkt het?

Tijdens de boekingsprocedure kunnen we deze service met u bespreken en organiseren, indien gewenst.