Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Terug naar de Homepage

Lees de voorwaarden nauwkeurig voordat u gebruik maakt van deze website als aangesloten eigenaar of als website bezoeker. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze voorwaarden. Maak geen gebruik van deze website als u deze voorwaarden niet accepteert, dit geldt voor zowel de eigenaren van de vakantiewoningen op onze site, als voor de sitebezoeker die deze vakantiewoningen willen huren. Afwijkingen van onze voorwaarden zijn slechts bindend indien Vakantie Verhuur Indonesia zich daarmee schriftelijk akkoord heeft verklaard.

Deze website is zorgvuldig samengesteld door Vakantie Verhuur Indonesia, en alle teksten, foto’s en data worden binnen ons bedrijf continu gecontroleerd. Ons team besteedt hier zeer veel aandacht aan, maar toch zou het kunnen dat er ergens iets verkeerd staat vermeld. Informeer vooraf per mail bij Vakantie Verhuur Indonesia of de aangegeven data, met betrekking op uw specifieke belangrijke wensen van de woning nog up-to-date zijn om achteraf teleurstelling te voorkomen. Zonder deze controle vooraf kan Vakantie Verhuur Indonesia nooit aansprakelijk gesteld worden op foutieve data op onze site. Informatie op deze website kan technische storingen of schrijffouten bevatten. Vakantie Verhuur Indonesia behoudt het recht om informatie aan te passen en/of te verwijderen.

Wanneer u deze website bezoekt gaat u er mee akkoord dat Vakantie Verhuur Indonesia niet verantwoordelijk is voor enige directe of indirecte schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de informatie die op deze website is aangeboden. Mail ons vooraf met uw concrete vragen zodat wij vooraf de onderdelen alsnog kunnen controleren en/of bevestigen.

Het copyright (van alle informatie, teksten, materialen en alle technische processen die u terugvindt op deze website) is en blijft eigendom van Vakantie Verhuur Indonesia.

De toegang tot deze website impliceert niet dat de hier aangeboden informatie vrij mag worden hergebruikt/gedupliceerd of worden verspreidt. Bij sprake van hergebruik zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Vakantie Verhuur Indonesia zullen juridische stappen worden overwogen.

De informatie op deze website is alleen samengesteld om informatie te bieden voor de bij Vakantie Verhuur Indonesia aangesloten accommodaties. Vakantie Verhuur Indonesia bemiddelt in het verhuren van particuliere vakantiewoningen, de daadwerkelijke verhuurder is dus de eigenaar zelf. Eigenaren die hun woning op onze site geplaatst hebben voor verhuur, waarbij Vakantie Verhuur Indonesia bemiddelt, zijn volledig akkoord met onze reservering en boeking voorwaarden.

Vakantie Verhuur Indonesia is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor fouten in beschikbaarheid data. De beschikbaarheid van de accommodatie wordt door de deelnemende eigenaren zelf bijgehouden. De weergave op de site is een moment opname, mail ons uw reserveringsaanvraag en wij checken de beschikbaarheid onmiddellijk bij de eigenaar.

Vakantie Verhuur Indonesia kan niet continu alle informatie controleren die door de eigenaren wordt aangeleverd. Vakantie Verhuur Indonesia is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor enige schade die geleden is door het niet correct weergeven van bijv. beschikbaarheid data, zonder dat u vooraf bij ons de up-to-date informatie heeft aangevraagd. Mocht u door foutieve vermeldingen van accommodaties of foutieve beschikbaarheid data van accommodaties schade hebben ondervonden dan wijzen wij u er op dat Vakantie Verhuur Indonesia enkel informatie verstrekt zoals die bij ons aangegeven is. Wel is het zo dat Vakantie Verhuur Indonesia zo veel mogelijk controles uitvoert om foute informatie op onze site absoluut te voorkomen. Mail ons altijd vooraf voor een controle van beschikbaarheid van de woning.

Vakantie Verhuur Indonesia sluit alle aansprakelijkheid uit inzake annulering van een boeking door de huiseigenaar zelf. Indien een huiseigenaar de accommodatie na boeking zelf annuleert ten gevolge van verbouwing, verkoop, geluidsoverlast omgeving, overmacht en of er sprake is van een dubbele boeking dan ontvangt u de huur terug en/of wordt dit verrekend met aan andere woning die wij u aan zullen bieden. Verder attenderen wij u er op dat u alle overige schade ten gevolge van deze annulering rechtstreeks bij de eigenaar zelf dient te verhalen. Vakantie Verhuur Indonesia zal wel alles in het werk stellen om annuleringen te voorkomen, en zal ook zeker al hun macht gebruiken om, bij een annulering, tot een passende oplossing te komen.