Eigen vervoer

Nog meer Indonesië met eigen vervoer

Een auto en/of scooter huren in Indonesië kan veilig en eenvoudig via de website en mailservice van Vakantie Verhuur Indonesia. Hier vindt u het breedste aanbod tegen de laagste tarieven. Mooie, jonge huurauto’s of scooters tegen zeer scherpe prijzen en zelfs het afkopen van de borgsom is bij ons mogelijk! Wij bieden u meerdere courante modellen aan waarvan wij in elke soort een ruim aantal op voorraad hebben.

Ontdek de Archipel

Niets geeft u meer vrijheid gedurende uw vakantie in Indonesië dan het huren van een auto of scooter. Steeds vaker organiseren reizigers hun route met eigen vervoer voor het trekken door of verkennen van de prachtige omgeving die deze schitterende archipel u te bieden heeft. Een auto voor de wat langere rit of met familie en een scooter voor hen die avontuurlijk zijn of korte dag tripjes willen maken of gewoon als dagelijks gebruik voor de boodschappen of naar het strand. Uiteraard wordt er per persoon een helm bij de scooter geleverd. Voor in de auto hebben we zoals we gewend zijn in Europa een kinderzitjes service voor de kleintjes voor een (extra) klein bedrag. U kunt via deze website de auto en/of scooter van uw keuze bekijken en via mail bij ons reserveren! De betaling gaat via de bank, dus een creditcard is niet vereist! Nadat de betaling door ons is ontvangen, sturen wij u meteen een bevestiging. Zo weet u dat alles goed geregeld is en u kunt genieten van probleemloos toeren in uw vakantie in Indonesië.

Reserveren

Een auto huren in Indonesië kan door middel van een online reservering aanvraag en is geheel veilig. Door te boeken met behulp van onze website kunt u voortijdig reserveren. Zo bent u verzekerd van de auto en/of scooter die bij u past. U hebt de keuze uit luxe en grote auto’s maar ook uit kleine modellen. De scooters hebben een vermogen van minimaal 100 en maximaal 125 cc en zijn allen automatic en bieden voldoende zitplaats voor twee personen. Uiteraard wordt er per persoon een courante helm bij de scooter geleverd. Kijk op de website voor de modellen en boek gelijk! U kunt ons ook altijd mailen voor de actuele prijzen en beschikbaarheid

Opmerking

Indonesië is een avontuurlijke archipel en deelname aan het verkeer is dat zeker. In Indonesië rijdt men links van de weg en dat kan voor sommige onwennig zijn. Voor hen die niet behendig zijn om een scooter te rijden is het raadzaam om eerst te oefenen op een rustige plaats. Uiteraard is het Uw verantwoordelijkheid om over een geldig rijbewijs en kennis van de lokale verkeersregels te beschikken.