De beste service en onze laagste prijs garantie

De beste service en onze laagste prijs garantie

Terug naar de Homepage

BOEK VEILIG

Vakantie Verhuur Indonesia VOF is gevestigd in Nederland met KVK nr. 67789684, op het adres Keizersdijk 1, 4941GC Raamsdonksveer.

BOEK VOORDELIG

Vakantie Verhuur Indonesia biedt u de laagste prijs garantie. Onze samenwerking met de huiseigenaren staat garant voor de scherpste prijs voor u. Kijk hier en kies voor “Villas” “houses” of “car and motor rentals” om ons gehele aanbod te bekijken.

DE BESTE SERVICE

Vakantie Verhuur Indonesia weet wat u nodig heeft. Ons professionele team is er voor u, als u dat nodig heeft tijdens uw droomvakantie. Kijk hier voor meer informatie.

ZEKERHEID VAN PROFESSIONELE AANPAK

Door onze ruime ervaring weten wij wat u verwacht van ons. U heeft vakantie en wil daarin krijgen wat u verwacht had, dat snappen wij en realiseren wij. Kijk hier voor de uitleg van onze aanpak.

ZEKERHEID VAN UW KEUZE

Ons team kent alle woningen, wat u op onze site ziet, krijgt u ook! Bij iedere woning in ons pakket staan wij achter onze teksten en foto’s. Deze zijn reëel en verbergen niets. Kijk hier voor meer informatie.

UNIEKE AFKOOP REGELING

Alleen bij ons kunt u de borgsom op de woning afkopen met een eerlijke regeling. Deze regeling is exclusief bij ons mogelijk, omdat wij begrijpen dat de borgsom een groot bedrag extra is. Afkopen van de borgsom is mogelijk voor slechts 7% van het borgsom bedrag, aan u de keus. Kijk voor alle informatie op:

Reserveringsvoorwaarden (Artikel 15)

COMPLEET AANBOD

Ook uw vakantie auto kunt u bij ons boeken! Jonge auto’s met 1 all-in scherpe prijs. Geen opslagen achteraf en alles geregeld op een vertrouwd adres met een mooie combi korting op de auto. Voor meer informatie of een boeking klik hier.

UITLEG VAN ONZE LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Wij bieden u absoluut de laagste huurprijzen van particuliere vakantiewoningen in Indonesië bij professionele boekingenVakantie Verhuur Indonesia VOF is de verhuur bemiddelaar van particuliere vakantiewoningen in Indonesië, en heeft goede samenwerking met alle eigenaren van de woningen die wij aanbieden. Deze nauwe samenwerking zorgt ook voor duidelijke prijsafspraken en dat is voor u de garantie voor de laagste woningprijs. Mocht het desondanks toch voorkomen dat u via een andere verhuur bemiddelaar een lagere prijs aangeboden krijgt op dezelfde dag, voor dezelfde woning met dezelfde huurgegevens, en u kiest toch graag voor ons bedrijf, laat het ons dan weten middels een concreet offerte overzicht en wij gaan direct in overleg met de woningeigenaar om onze prijs daarop te corrigeren.

 

Daarnaast bieden wij u onze unieke borgsom- afkoopregeling aan op de meeste woningen binnen ons pakket, waarmee uw totale betalingen lager zijn! kijk bij de woningprijzen voor meer uitleg van deze unieke regeling.

 

Oftewel: onze zeer ruime ervaring in deze branche, onze kennis van de huizen en ons vakbekwame team en onze sterke prijsaanpak zijn uw complete garantie voor het veilig en goedkoop boeken van een vakantiewoning via Vakantie Verhuur Indonesia.

Ons doel is dat u vol kunt genieten van uw vakantie, zoals u die voor ogen hebt.

Wij verzorgen graag professioneel uw boeking.

 

Zonnige groet,
Team Vakantie Verhuur Indonesia en alle andere collega’s voor u beschikbaar in Indonesië.