Werkwijze vervoer verhuur

Werkwijze vervoer verhuur

Terug naar de Homepage

UITLEG WERKWIJZE VERHUUR BEMIDDELING VERVOER VIA VAKANTIE VERHUUR INDONESIA

Vakantie Verhuur Indonesia (VVI) is niet alleen een professionele verhuur bemiddelaar van particuliere vakantiewoningen in Indonesia maar ook van auto’s en minibussen (met of zonder chauffeur), en full automatic scooters voor hen die kwalitatief vervoer willen organiseren via een betrouwbare partner.

Vakantie Verhuur Indonesia bemiddeld voor zowel lokale verhuurbedrijven als particuliere eigenaren van auto’s, minibussen, chauffeurs en scooters in Indonesië en kunnen daardoor het best passende aanbod en scherpe prijs garanderen.

 

  • ALL-IN prijzen (geen extra verzekeringen, geen extra belastingen)
  • Veilig, betrouwbaar en in uw eigen taal (u weet waar u aan toe bent)
  • Geen schommelende prijzen en verzekerd van vervoer tijdens pieken
  • Geen Creditcard nodig
  • Afkoopservice van borg voor Nederlandse gasten
  • Volledige service tijdens huurperiode
  • Ervaren chauffeurs
  • Duidelijke huurvoorwaarden (geen verborgen letters)

 

Een minibus, auto,(met of zonder chauffeur) en/of scooter huren in Indonesië geeft meer inhoud aan uw vakantie en kan veilig en eenvoudig via de website en mailservice van Vakantie Verhuur Indonesia.
Hier vindt u het meest recente en passende aanbod tegen de laagste tarieven.
Mooie, jonge handgeschakelde huurauto’s (automaat op aanvraag), ervaren chauffeurs, comfortabele minibussen en/of full automatic scooters tegen zeer scherpe prijzen en zelfs het afkopen van de borgsom is bij ons mogelijk!

Het huren van een scooter is heel populair en geeft u de mogelijkheid om snel in en buiten de toeristen centra te kunnen bewegen naar uw populaire strand of restaurant bijvoorbeeld. U bent daardoor ook niet afhankelijk van het onregelmatige publieke transport (indien aanwezig op route) of de eindeloze discussies met de taxi chauffeur over de rit prijs.
Door de populariteit van de motorverhuur komt het voor dat ze soms moeilijk te verkrijgen zijn en daardoor snel in (dag)prijs stijgen. Voorkom dit door vooraf te boeken. Uiteindelijk kan het u flink wat geld en irritaties besparen.

Vakantie Verhuur Indonesia adviseert u een keuze uit zuinige modellen zoals de middelgrote Toyota Avanza of Daihatsu Xenia met veel ruimte (7 personen) of de Isuzu Elf / Toyota Hiace (min.14 personen) voorzien van alle comfort die gangbaar zijn op deze archipel en bij het wegennet aansluiten. Terrein auto’s heeft u niet nodig voor rijplezier op de mooie landwegen.

De scooters hebben een vermogen van minimaal 110 en maximaal 155 cc en zijn allen full automatic en bieden voldoende zitplaats voor minimaal twee personen.
Uiteraard wordt er per persoon een courante helm bij de scooter geleverd.

Kijk op de website voor de modellen en mogelijkheden en mail ons voor de actuele prijzen en beschikbaarheid.

TIP! Navigeren met behulp van uw mobiele telefoon is erg simpel door gebruik van Google Maps en als u meer actuele informatie wil hebben dan adviseren wij om de app WAZE te downloaden.

Ontdek de archipel

Niets geeft u meer vrijheid gedurende uw vakantie dan het huren van een auto of scooter. Geniet van de prachtige omgeving die deze schitterende archipel u te bieden heeft. Een auto voor de wat langere rit of als u met familie bent en een scooter voor hen die korte dag tripjes willen maken of gewoon als dagelijks gebruik voor de boodschappen of naar het strand zoals bijna alle ervaren toeristen doen.
Uiteraard wordt er per persoon gratis een courante helm bij de scooter geleverd.
Voor in de auto hebben we zoals we gewend zijn in Europa een kinderzitjes service voor de kleintjes voor een (extra) klein bedrag.

Reserveren

Een auto en/of scooter huren in Indonesië via Vakantie Verhuur Indonesia doet u simpel door middel van een online reservering aanvraag via onze site en is geheel veilig.
Door te boeken met behulp van onze website kunt u voortijdig reserveren waardoor u bent verzekerd van vervoer dat bij u past zonder ongewenste verrassingen en zo bent u verzekerd van de auto en/of scooter die bij u past.

De reservering gaat vooraf via de bank, dus een creditcard is niet vereist!

Nadat de betaling door ons is ontvangen, sturen wij u meteen een bevestiging.
Zo weet u dat alles goed geregeld is en u kunt genieten van probleemloos toeren in Indonesië.

Opmerking

Indonesië is een avontuurlijke archipel en deelname aan het verkeer is dat ook. In Indonesië rijdt men links van de weg en dat kan voor sommige onwennig zijn. Voor hen die niet behendig zijn om een full automatic scooter te rijden is het raadzaam om eerst te oefenen op een rustige plaats. Uiteraard is het uw eigen verantwoordelijkheid om over een geldig rijbewijs en kennis van de lokale verkeersregels te beschikken.

Draag altijd een helm, oogbescherming en beschermende kleding. Neem geen risico en rijd altijd veilig, met respect voor medeweggebruikers.